Menu
Sale

Yentreve

Artikelnummer: 187628c9d947.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 97,49.Huidige prijs is: € 88,70.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Yentreve?

Dit is een middel dat helpt om de zenuwcellen beter met elkaar te kunnen laten communiceren. De werkzame stof in het geneesmiddel is duloxetine. Het medicijn heeft een goede werking op de zenuwcellen die zich in de spieren van de urinebuis bevinden. De spieren worden sterker en het is gemakkelijker om de urine beter op te houden. Het geneesmiddel helpt om specifieke vormen van urine incontinentie te bestrijden.

Wanneer gebruikt u Yentreve?

Het medicijn wordt gebruikt bij stress urine incontinentie. Het wordt ook wel inspanningsincontinentie genoemd. Het is een speciale vorm van incontinentie waarbij er steeds wat urine verloren gaat als er een druk op de blaas komt. Dit kan gebeuren bij hoesten, niezen, bukken of tillen. Het medicijn zorgt voor sterkere spieren rondom de urinebuis en hierdoor kan men de urine beter ophouden.

Wanneer kunt u geen Yentreve gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. De werking van het medicijn op de (ongeboren) baby is nog onbekend. Het is daarom beter om dit medicijn niet te gebruiken bij zwangerschap of bij het geven van borstvoeding. Overleg het ook met de arts.

Hoe dient u Yentreve te gebruiken?

Het medicijn komt in de vorm van een capsule. De capsule moet in zijn geheel doorgeslikt worden. Als u last heeft van maagklachten dan is het slim om de capsule tijdens of na de maaltijd in te nemen. Het kan even duren voordat het medicijn begint te werken. Het is goed om het medicijn toch te blijven gebruiken. Bespreek met de arts de vooruitgang na twee tot vier weken. U moet dan namelijk een verbetering merken. U moet het medicijn altijd afbouwen als u wilt stoppen om ontwenningsverschijnselen te voorkomen. Denk hierbij aan hoofdpijn, misselijkheid en ook slapeloosheid.

Dosering

De arts kan afwijken van de volgende dosering. In het algemeen wordt er bij volwassenen twee keer per dag 40 milligram voorgeschreven. Als u een dosis vergeten bent dan kunt u deze alsnog innemen of het moet al bijna tijd zijn voor de volgende dosis. Neem geen dubbele dosis in om een vergeten dosis te compenseren.

Eventuele bijwerkingen

Er zijn bijwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan het krijgen van maagklachten, zoals misselijkheid, buikpijn of diarree. Vaak gaat dit snel weer over. Ook kunt u last krijgen van slaperigheid, duizeligheid of sufheid. Ook kunt u een droge mond krijgen. Daarnaast kan het medicijn uw reactievermogen beïnvloeden. Rijdt daarom geen auto en bestuur ook geen machines na het gebruiken van dit medicijn.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Yentreve”