Menu
Sale

Zineryt

Artikelnummer: cb0909f0658e.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 54,49.Huidige prijs is: € 50,20.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Zineryt?

Dit is een medicijn en een antibioticum om te helpen om acne minder te maken. De werkzame stoffen in het medicijn zijn erytromycine en ook zinkacetaat. Het medicijn zorgt dat de groei van de bacteriën welke voor acne zorgen minder wordt.

Wanneer gebruikt u Zineryt?

Het medicijn wordt gebruikt bij matige tot een ernstige acne (puistjes) en ook om mee-eters te voorkomen. Het helpt om de ontstekingen onder controle te brengen en ook om de huid te genezen. Na ongeveer tien weken zal de huid er al een heel stuk beter uitzien. Het medicijn bestrijdt de bacterie die voor de acne zorgt. Acne ontstaat door een overmatige talg productie. Verstopte talklieren zijn een goede plek voor bacteriën om te leven. De specifieke bacteriën zorgen voor ontstekingen waardoor mee-eters en puistjes ontstaan.

De stof erytromycine zorgt ervoor dat specifieke eiwitten niet worden aangemaakt om de groei van de specifieke bacteriën te voorkomen. Het middel doodt de bacteriën dus niet, maar voorkomt dat ze gaan groeien. Het immuunsysteem doodt de bacteriën. In het medicijn zit ook zinkacetaat welke helpt om de huid te helen. De combinatie van de stoffen zorgt ervoor dat de acne goed bestreden kan worden.

Wanneer kunt u geen Zineryt gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn.

Hoe dient u Zineryt te gebruiken?

Het medicijn wordt voorgeschreven door de arts. Gebruikelijk is het om twee keer per dag een dunne laag op de aangetaste huid aan te brengen. Breng het middel aan in de ochtend en ook in de avond op een schone huid. Als u teveel last krijgt van bijwerkingen dan is het beter om het een keer per dag te gaan gebruiken. Bespreek dit ook met de arts. Na tien tot twaalf weken zult u resultaat zien en minder last hebben van acne.

Dosering

Breng een tot twee keer per dag een dunne laag aan op de huid.

Eventuele bijwerkingen

Het is mogelijk dat er bijwerkingen optreden. Denk hierbij aan een rode huid, een jeukerige huid, uitdroging of schilfering. Vaak verdwijnt het binnen en paar dagen. De huid moet eerst wennen aan het medicijn. Als de bijwerkingen niet overgaan is het goed om contact met de arts op te nemen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Zineryt”