Menu
Sale

Zithromax

Artikelnummer: ef04d499977b.
Categorie:

* Oorspronkelijke prijs was: € 50,49.Huidige prijs is: € 48,00.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Zithromax?

Zithromax is een geneesmiddel op basis van de werkzame stof Azitromycine. Voor medische toepassingen wordt het hoofdzakelijk op de markt gebracht onder de naam Zithromax. Het middel zelf is een antibioticum. Er worden dus bacteriële infecties bestreden met dit geneesmiddel. Bij de meeste infecties wordt dit middel niet als eerste voorgeschreven. Men bouwt relatief eenvoudig een resistentie op tegen Zithromax, waardoor toekomstige kuren minder effectief zullen zijn.

Wanneer gebruikt u Zithromax?

Als geneesmiddel dient Zithromax aan u te worden voorgeschreven door een arts. Wanneer uw klachten met dit middel behandeld kunnen worden, zorgen wij daar automatisch voor. Zithromax wordt vooral voorgeschreven bij infecties aan de luchtwegen, keel- en neusholtes. Daarnaast wordt het veel voorgeschreven bij de SOA (seksueel overdraagbare aandoening) Chlamydia. Ook diarreeklachten en de ziekte van Lyme kunnen voor een arts reden zijn om Zithromax voor te schrijven.

Wanneer kunt u geen Zithromax gebruiken?

U kunt Zithromax gebruiken in combinatie met vrijwel alle andere geneesmiddelen. Enkel het middel Ergotamine – dat in sommige gevallen wordt voorgeschreven tegen migraine – dient te worden vermeden in combinatie met Zithromax. Het is belangrijk dat u bij het online consult goede informatie verstrekt over uw huidige medicijngebruik. Of bepaalde geneesmiddelen, al dan niet in combinatie met Zithromax, uw gezondheid kunnen schaden is altijd ter beoordeling van de voorschrijvend arts.

Zithromax is een antibioticum. De werking daarvan wordt in sommige gevallen ondermijnd door alcoholgebruik. Tijdens een kuur kunt u alcoholgebruik het beste vermijden. Ook wordt het gebruik van Zithromax afgeraden tijdens een zwangerschap of wanneer u borstvoeding geeft.

Hoe dient u Zithromax te gebruiken?

Zithromax wordt uitsluitend voorgeschreven in tabletten die u oraal dient in te nemen. Daarbij is het belangrijk dat u de voorgeschreven kuur afmaakt en de dosering aanhoudt. De dosering wordt u voorgeschreven door een van onze artsen. Ook de bijsluiter dient u nauwlettend te lezen. Indien u opvallende verschillen constateert tussen de geadviseerde dosering in de bijsluiter en uw recept, raadpleeg dan onze artsen en pas niet zelf uw dosering aan.

Dosering

Het geneesmiddel Zithromax staat bekend om zijn langdurige werking. Het lichaam heeft ook relatief lang nodig om het middel te verwerken. Bij de meeste kuren volstaat een korte periode van inname met een lage frequentie. De frequentie van inname is zelden hoger dan een tablet per dag. Ook zal een kuur hooguit enkele dagen duren. In sommige gevallen volstaat zelfs het innemen van een enkele tablet. De korte duur van een kuur vormt dan ook vaak de aanleiding voor een arts het middel voor te schrijven.

Eventuele bijwerkingen

Bij gebruik van Zithromax treden er zelden merkbare bijwerkingen op. In sommige gevallen is er sprake van milde maag- en/of darmklachten. Wel is het zo dat niet iedereen hetzelfde reageert op een bepaald geneesmiddel en sommige mensen overgevoelig zijn voor bepaalde medicijnen. Bij hevige bijwerkingen kunt u het beste contact opnemen met de voorschrijvend arts. Onderbreek uw kuur niet voordat u heeft overlegd met onze arts.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Zithromax”