Menu
Sale

Zocor

Artikelnummer: 3c57732b65da.

* Oorspronkelijke prijs was: € 80,00.Huidige prijs is: € 75,50.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Zocor?

Dit medicijn is voor mensen met een te hoog cholesterol. Het medicijn helpt om de slechte cholesterol te verlagen en de goede cholesterol juist te verhogen. Hierdoor komt het cholesterolniveau op de juiste waarden en mooi in balans. Het is belangrijk om het medicijn in combinatie met een dieet te gebruiken. Het medicijn valt onder de groep van geneesmiddelen weke statinen genoemd worden. Statinen zijn cholesterol syntehseremmers. Het medicijn wordt ook voorgeschreven bij diabetes en om hart- en vaatziekten te voorkomen.

Wanneer gebruikt u Zocor?

Het medicijn wordt hoofdzakelijk gebruikt om het cholesterol niveau in balans te brengen bij mensen met een te hoog cholesterol. Ook wordt het medicijn gebruikt door mensen met diabetes en hart- en vaatziekten.

Wanneer kunt u geen Zocor gebruiken?

Dit medicijn dient u niet te gebruiken als u overgevoelig bent voor de hoofdbestanddelen of de hulpstoffen in dit medicijn. Gebruik dit medicijn niet als u zwanger bent of als u borstvoeding geeft. Bij leverproblemen dient u dit met de arts te bespreken. Wees voorzichtig in het gebruik van dit medicijn.

Hoe dient u Zocor te gebruiken?

Neem de tabletten volgens voorschrift in met wat vloeistof.

Dosering

Het medicijn wordt geleverd in tabletvorm. Er zijn tabletten van 10 milligram, 20 milligram, 40 milligram en ook van 80 milligram.

Eventuele bijwerkingen

Het kan zijn dat er bijwerkingen optreden als u dit medicijn gebruikt. Natuurlijk hoeft dit niet bij iedereen voor te komen. Zo kunt u buikpijn krijgen, kortademig worden of gevoeligheid in de spieren of spierpijn krijgen. Lees ook de bijsluiter voor een compleet overzicht van mogelijke bijwerkingen.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Zocor”