Menu
Sale

Zoton FasTab

* Oorspronkelijke prijs was: € 57,75.Huidige prijs is: € 50,95.

* Prijs is inclusief de kosten van het online arts consult.

Bestel nu »

Wat is Zoton FasTab?

Zoton FasTab is een smelttablet en kan gebruikt worden voor de behandeling van onder andere brandend maagzuur.

Wanneer gebruikt u Zoton FasTab?

Brandend maagzuur of zuur oprispingen treden op wanneer het maagzuur overstroomt vanuit de maag en de slokdarm in stroomt. De onderste sluitspier van de slokdarm zorgt er normaal gesproken voor dat de maag afgesloten blijft en gaat alleen open als er voeding vanuit de slokdarm de maag ingestuwd wordt. Hierdoor kan het maagzuur meestal niet de slokdarm bereiken.

Het werkzame bestanddeel van Zoton FasTab is de stof lansoprazol, een protonpompremmer. Deze stof remt de werking van de protompompjes die zich in de maag bevinden. Daar spelen ze een grote rol bij de aanmaak van maagzuur. Doordat lansoprazol hun werking remt wordt er minder zuur aangemaakt waardoor de symptomen Dit geneesmiddel kan ook worden gebruikt om maagzweren te behandelen.

Wanneer gebruikt u geen Zoton FasTab?

Dit medicijn niet gebruiken indien u een van de volgende aandoeningen heeft (gehad): intolerantie voor bepaalde suikers, fenylketonurie, leverziekte, en osteoporose.

Hoe dient u Zoton FasTab te gebruiken?

Deze pil lost op in de mond maar kan ook in één keer doorgeslikt worden of met behulp van een orale spuit ingenomen worden. Verdere informatie in de bijsluiter.

Bijwerkingen

Het gebruik van Zoton FasTab kan bijwerkingen veroorzaken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn: hoofdpijn, duizeligheid, maagpijn, constipatie, misselijkheid of braken, winderigheid, droge of pijnlijke mond of keel, diarree, huiduitslag, jeuk, veranderde leverfunctie testwaarden, of vermoeidheid. Zie bijsluiter voor uitgebreide informatie.

Bestel nu »

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Zoton FasTab”