Menu

Zithromax; een effectief middel tegen chlamydia!

Zithromax wordt voornamelijk voorgeschreven bij mensen met chlamydia. Door de bacterie remmende functie is het een effectief middel dat bacteriële infecties geneest.

Azitromycine

Zithromax is een azitromycine. Azitromycine wordt gebruikt tegen verschillende infecties met bacteriën. Voorbeelden van zulke infecties zijn luchtweginfecties, geslachtsziektes (Chlamydia), de ziekte van Lyme en het wordt ook gebruikt bij diarree. De stof azitromycine heeft als werking dat het de groei van bacteriën remt. Een bacterie groeit met behulp van eiwitten, deze worden aangemaakt in de bacterie zelf. Azitromycine zorgt er voor dat het aanmaken van eiwitten wordt tegen gegaan en wordt belemmerd. De bacterie kan dus niet verder groeien. Dit proces wordt in gang gezet 2 a 3 uur na inname van Zithromax.

Bijwerkingen

Net zoals bij alle geneesmiddelen kan ook Zithromax bepaalde bijwerkingen hebben. Lees daarom goed de bijsluiter! Bijwerkingen die zeer zelden voor komen zijn overgevoeligheid zoals uitslag, leverafwijkingen, hartkloppingen, aantasting van het gehoor en hartritmestoornissen. Mocht je toch last krijgen van een van de bijwerkingen, dan is het verstandig om contact op te nemen met een (online) arts.

De kuur

De kuur duurt in de meeste gevallen 1 tot 5 dagen. In sommige gevallen kan de kuur langer duren. Dit kan onder andere afhangen van het soort infectie waar men aan lijdt. Bij de kuur is het belangrijk om hem af te maken en niet te onderbreken. Wanneer de klachten al weg zijn en je stopt met de kuur, dan is de kans groot dat de bacteriën het lichaam nog niet uit zijn. Het gevolg hiervan is dat je weer dezelfde infectie kan oplopen. Een Zithromax kuur is in twee verschillende toedieningsvormen verkrijgbaar. Namelijk in tabletten, deze dienen gelijk doorgeslikt te worden, en in de vorm van een drank.

Zwangerschap en borstvoeding

Over het gebruik van Zithromax in combinatie met een zwangerschap is nog weinig bekend. Ook is er niet bekend of dit middel invloed heeft bij de borstvoeding. Daarom wordt er afgeraden om dit middel te gebruiken in het geval er borstvoeding wordt gegeven. Er is niet bekend of dit middel in het moedermelk terecht komt en welke gevolgen dit heeft voor een baby.

Andere medicijnen

Bepaalde medicijnen kunnen niet worden gebruikt in combinatie met Zithromax. Het gaat dan om de volgende medicijnen: migraine, digoxine en bloedverdunners. Lees daarom altijd goed de bijsluiter. Wanneer er wel gebruik wordt gemaakt van deze medicijnen en je wilt beginnen met deze kuur, is het verstandig om eerst te overleggen met een (online) arts, die hierover advies geeft. Dan kunnen er eventueel andere medicijnen worden voorgeschreven om zo problemen te voorkomen.

Zithromax veilig online kopen met een online consult

Het is mogelijk om Zithromax veilig online te kopen zonder een recept van uw eigen huisarts. Bij onderstaande online apotheek kunt u door Zithromax kopen door middel van een online consult. U krijgt een lijst met medische vragen welk door een in de EU-geregistreerde arts zal worden beoordeeld. Als deze arts op basis van de door u ingevulde gegevens geen gevaren ziet voor uw gezondheid om dit product te gebruiken zal de Zithromax door in de EU-geregistreerde apotheek worden verzonden. Nu Zithromax kopen.

Deel dit artikel!
Over de schrijver: Stein
0 Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden getoond.